top of page
dreamstime_xxl_77681583.jpg

HENNABROWS

​Mooie volle wenkbrauwen zijn weer helemaal hot. Een mooie, verzorgde wenkbrauw brengt de juiste symmetrie in je gezicht en maakt je blik harder of zachter. Een wenkbrauw bepaalt voor een groot deel jouw gezicht. 

Als je van nature geen mooie volle wenkbrauwen hebt, kan je ervoor kiezen om je wenkbrauwen te laten stylen. Ze worden netjes in vorm gebracht, gecorrigeerd en indien nodig gekleurd met wenkbrauwverf of henna, volledig aangepast aan jouw haarkleur.
 

Klassieke wenkbrauwverf kleurt enkel de wenkbrauwharen en niet de huid. Deze methode wordt gebruikt bij mensen met mooie volle wenkbrauwen die hun wenkbrauwen enkel donkerder of intenser willen maken. We hebben verschillende tinten wenkbrauwverf en kunnen hierdoor de kleur volledig personaliseren. 

Hennabrows zijn wenkbrauwen die we mooi in vorm waxen, epileren en bijwerken. Om ze helemaal perfect te maken kleuren we ze met henna. Henna is een natuurlijke kleurstof, die in tegenstelling tot klassieke wenkbrauwverf, ook de huid kleurt en niet enkel de haren. De kleur wordt afgestemd op de pigmentatie van de eigen wenkbrauwharen.

 

De eerste twee dagen kan de kleur best intens zijn. Laat je hennabrows een paar dagen voor een feest zetten. De kleur vervaagt stilletjes aan, zodat je zal stralen op de grote dag.

 

LASHLIFT

Een Lash Lift is een wimperpermanent die de wimpers volumineus en mooi doet krullen. De behandeling wordt toegepast op de natuurlijke wimpers en is tot 6 weken zichtbaar.

 

Bij een Lash Lift kleven we geen valse wimpers op de natuurlijke wimperhaartjes en gebruiken we geen schadelijke lijmen. De natuurlijke wimperhaartjes breken niet af. Zoals met alle behandelingen zoeken we naar de zachtste en natuurlijkste producten. En ook hier maken we gebruik van een merk dat geproduceerd en gekeurd is in de EU, 100% dierproefvrij en vegan is. 

 

Wat zijn de voordelen?

  • Mooie gekrulde en volle wimpers tot wel 6 weken.

  • Voelt licht en natuurlijk aan.

  • De ogen tonen groter, het geeft een frisse en wakkere look.

  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

  • Bestand tegen water, zweten, tranen en zwemmen.
     

 

bottom of page