VERANTWOORD ZONNEN: HOE DOE JE DAT?

Elk jaar kijken we uit naar die zomer en hopen op zoveel mogelijk zon. 

Maar is dat zo verstandig? Is de zon echt zo gevaarlijk als we her en der lezen? Of kunnen we er toch zorgeloos van genieten?

De zon is een mooi stukje natuur dat ons lichaam voorziet van de nodige energie voor het aanmaken van vitamine D. Zonlicht bevordert de stofwisseling en bepaalt in grote mate hoe je je voelt. Maar zoals met alles in het leven is doseren zeer belangrijk. Vermijd de zon op het heetst van de dag en smeer je huid elke 2 uur in met een gezonde zonnemelk.

 

NATUURLIJKE BESCHERMING

Assepoester gebruikt de Sunveda zonneproducten van Lakshmi. Deze zijn biologisch en bevatten gezonde en natuurlijke ingrediënten, zoals jojoba, calendula, zonnebloem, aloë vera en kamille. De Sunveda producten zorgen voor een optimale bescherming tegen verbranding en veroudering en verzorgen tegelijkertijd de huid.

 

WELKE SUNVEDA PRODUCTEN KAN JE GEBRUIKEN?

Tanning oil

Deze olie helpt de huid aan de intense bruine kleur en zorgt er ook voor dat de kleur lang blijft. Deze olie bevat echter geen SPF (sun protection factor) en beschermt niet tegen schadelijke UV stralen.

 

Zonnebescherming


Deze bestaat in sprayvorm en in crème. De zonnespray beschermt tot SPF20 en bevat een bruiningsactivator. De crème beschermt tot SPF50+. Beide zijn voor zowel het gelaat als lichaam. Ze ruiken heerlijk en plakken niet!!!! Deze bescherming helpt pigmentatievlekken en zonnebrand te voorkomen. Wil je specifiek je lippen, moedervlekken of littekens beschermen, kan je de sunstick gebruiken met SPF50.

 

Aftersun

 
De aftersun melk Bevat aloë vera en helpt de huid af te koelen en te herstellen na het zonnen en in geval van zonnebrand. De melk heeft een hoge hydraterende werking om een trekkerig gevoel te voorkomen.
 

© 2016 Salon Assepoester | Kapelsesteenweg 364 | 2930 Brasschaat | 0479 99 49 70 | info@salonassepoester.be

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon