top of page
Zoeken

VERMIJD DE DRUKTE IN DE WINKELSDecember is zoals altijd cadeautjesmaand, ook in coronatijden. Zelfs al mogen we enkel vieren met het gezin en ons knuffelcontact, toch zullen de mensen hun naasten willen verrassen met een pakje.


U kunt natuurlijk zoals zovelen naar de winkelstraten en shoppingcentra rennen om daar nog snel een cadeautje te kopen. Maar het kan ook veel eenvoudiger en veiliger. Bestel een cadeaubon van Salon Assepoester – u krijgt er gratis de limited edition bodycream ter waarde van 33€ bij – of neem een kijkje in de webshop van Lakshmi. Dit ayurvedische cosmeticamerk biedt de mogelijkheid aan onze klanten om rechtstreeks bij hen te bestellen.


SUNFLOWER REBIRTH BODY CREAM

Breng de gouden magie van zonnebloemen in je leven.


Deze bloemen zij niet alleen een lust voor het oog, maar ze leren ons ook een belangrijke levensles. Een zonnebloem wordt geassocieerd met vreugde en luchtigheid. De zaden zijn gerangschikt volgens de gulden snede en de perfectie van de bloem herinnert ons eraan dat niets aan het toeval wordt overgelaten. De bloem schenkt ons licht, vreugde, energie en positiviteit. Met deze zeer voedende bodycrème verwent u uw huid de hele dag lang. De huid voelt aangenaam zacht, gehydrateerd en elastisch aan.


Deze magische crème krijgt u gratis bij aankoop van een cadeaubon vanaf 50€. Geldig in de maand december, zolang de voorraad strekt. Op de website vindt u op elke pagina onderaan de link om een cadeaubon te bestellen.


LAKSHMI WEBSHOP

U kunt met een simpele klik de producten bestellen en bij u laten leveren. Extra troef: ze komen bij op uw klantenkaart. Daardoor verdient u dus verwenminuten bij elke bestelling. Op onze website vindt u onderaan op elke pagina de link naar de Lakshmi webshop. Geef bij het betalen de volgende bestelcode in: salonassepoester.

En zoals altijd, als u advies nodig hebt, staan we altijd voor u klaar. Ook tijdens de lockdown. Stuur gerust een mailtje naar info@salonassepoester.be als u een vraag hebt.


Hopelijk tot snel!

Samantha


65 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page