top of page
Zoeken

UW MENING TELTU weet het ondertussen wel: het leven wordt een pak duurder. Net zoals in alle sectoren, stijgen ook bij ons de kosten. De energiekosten swingen de pan uit, maar ook de loonkosten en de aankoopprijzen van de producten stijgen zienderogen.

Laat ons weten wat u ervan denkt!


De prijzen opslaan zou een logisch gevolg zijn. Ik heb echter altijd het beste voor met mijn klanten en denk met u mee . Daarom wil ik graag uw mening over onderstaande opties.


Pedicure

Momenteel zijn de prijzen van de esthetische en medische pedicure all-in. We zouden ook een express pedicure in ons aanbod kunnen opnemen. Die zou dan louter bestaan uit nagels knippen en vijlen, raspen en het aanbrengen van een crème. Extra's als een voetbad, een scrub en een massage kunnen dan als extra verwennerij geselecteerd worden. Wat denkt u?


Gelaatsverzorgingen

Kiest u graag voor een bepaalde behandeling waarbij u op voorhand weet welke verzorgingen u krijgt? Of geeft u liever een budget of tijd aan waarbij wij dan binnen het budget en de tijd werken.


Nail Art

Nail art en French zitten nu in de prijs van kunstnagels of gellak inbegrepen. Vindt u dat ok? Of verkiest u een basisprijs voor iedereen. De klanten die voor nail art of French kiezen, betalen dan een extra kost per vinger.


U ziet het. Er zijn een aantal mogelijkheden om onze klanten tevreden te houden. Zoals gezegd, horen we graag uw mening. Hou daarom onze stories op sociale media in de gaten. Daar kunt u de volgende week mee stemmen op de verschillende opties. Zit u niet op sociale media? Stuur me dan gerust een mailtje. Elke mening telt.


Tot binnenkort

Samantha


97 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page