top of page
Zoeken

ONZE NIEUWE WEBSHOP AL GEZIEN?
Assepoester heeft nu haar eigen webshop. U kunt de Lakshmi producten vanaf nu ook gewoon bij ons online bestellen en thuis laten leveren. Tijdens de lockdown kom ik gratis aan de deur leveren in Brasschaat, Ekeren en Kapellen. Na de lockdown kunt u de producten ook gratis afhalen in het salon.


WE KOPPELEN ER METEEN EEN FANTASTISCHE ACTIE AAN

Bestel nu de City Detox kuur voor thuis en krijg 50% korting op de City Detox behandeling in het salon.


WAT DOET DE CITY DETOX?

Merkt u ook dat uw huid precies het noorden kwijt is? Hebt u last van acné, roodheid, droogheid of een vale huid? Dan is het tijd om even te detoxen.


Door constant in contact te komen met verontreinigende stoffen zoals uitlaatgassen, sigarettenrook, blauw licht of UV stralen, wordt de huid overreactief. Je krijgt ontstekingen, overgevoeligheid en vroegtijdige veroudering. Door te detoxen bereid je je huid voor op de zomer. Je gaat letterlijk je huid resetten.


De City Detox kuurt bevat een reinigingsmousse, reinigingslotion, serum en crème. Met de City Detox kuur activeer je het lymfesysteem en worden afvalstoffen afgevoerd. Je kan je huid ongeveer 10 weken verzorgen.


Aanvullend op de City Detox kuur voor thuis, kan je na de lockdown een City Detox behandeling in het salon reserveren. Wij verzorgen uw huid met een fruitzuurpeeling, een black mud masker, een peel-off masker en essentiële oliën.


Bestel nu de City Detox kuur voor thuis en krijg 50% korting op de City Detox behandeling in het salon.


Hopelijk tot snel!

Samantha


99 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page