top of page
Zoeken

NIEUWE GELAATSVERZORGINGENAl een aantal jaar werken we met hetzelfde concept, waarbij u als klant tijd reserveerde en wij de gelaatsverzorgingen aan uw behoeften aanpasten.


We gaan het nu over een andere boeg gooien omdat we merkten dat u soms de juiste begeleiding en advies miste. Vanaf nu kiest u voor een gelaatsverzorging op basis van uw klachten. Wij stellen dan een behandeling op maat en budget voor.


Persoonlijk advies op basis van uw noden


We zullen ons advies aanpassen aan de noden van uw huid. Vaak merken we dat klanten zich ergeren aan huidklachten die voor ons bijna onzichtbaar zijn. We houden dus zeker rekening met uw kwaaltjes en stellen samen een behandelplan op, voor in het salon en eventueel ook een kuur voor thuis.


Geniet en ontspan


De gelaatsverzorgingen blijven zeer ontspannend. We hebben ons naast de intensieve huidverbetering, ook verdiept in edelsteentherapie, klankschaalmassage en hoofdhuidmassage (naast de klassieke gelaatsmassage).


Huidverbetering staat centraal


De Lakshmi producten werken volgens de Ayurvedische principes en dragen het BIO/ECO label. Ik ken de krachten van de producten en ben er van overtuigd dat we u op een gezonde manier verder kunnen helpen.


Op de website kan u alle nieuwe behandelingen ontdekken. Op sociale media zullen we regelmatig nuttige informatie geven over producten en de verschillende gelaatsverzorgingen.


Tot binnenkort

Samantha


92 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page