top of page
Zoeken

KERATINE GLOVES
We kennen ondertussen de dril: handen wassen bij het binnenkomen, handen wassen voor het buitengaan, desinfecteren voor u een winkel binnenstapt, desinfecteren wanneer u weer weggaat, desinfecteren wanneer u in de auto stapt, enzovoort, enzovoort. Het heeft zijn nut bewezen voor de pandemie, maar het is nefast voor onze handen. Die hebben het nu heel zwaar te verduren.


Weg hydratatie, weg immuniteit


Door het vele reinigen en ontsmetten van de handen, wordt de huid droog en ruw. Soms ontstaan er kleine barstjes. Alle hydratatie is uit uw huid verdwenen. Doordat ook alle talg weggewassen wordt, is er geen natuurlijk vetlaagje meer dat ons beschermt.


Kies voor keratine


Wij hebben de oplossing voor uw droge handen. Verzorg je handen met keratine gloves. Deze handschoenen zijn samengesteld uit 100% plantaardige ingrediënten. Keratine is een huideigen stof die de huid versoepelt, voedt en verstevigt. De speciale handschoenen herstellen en hydrateren de huid, beter nog dan een handcrème. Ook de natuurlijke nagels worden versterkt. Een keratinepakking kan zowel thuis als in het salon. Een ideaal verwenmomentje tijdens een behandeling of voor de tv.


Hopelijk tot snel,

Samantha
22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page