Natuurlijke verzorgingen

 

De huid is uw grootste orgaan. Het is dus niet zomaar een verpakking, maar een zeer belangrijk deel van uzelf. Een gezonde huid is continu in vernieuwing en is in staat zichzelf te herstellen. Is er toch een verstoring in de huidcellen, dan krijgt u allerlei kwaaltjes. Help uw huid daarom een handje.

 

"Uw huid eet wat u erop smeert. Geef ze goede en zuivere voeding." 

 

 

​Slow Beauty

 

In onze maatschappij moet alles snel gaan. Denkt u ook zo over uw gezondheid? Grijpt u gauw naar een pilletje of een cortisonecrème om huidproblemen op te lossen? Vraagt u zich ooit af hoe dit probleem ontstaan is? Waar ligt de oorzaak?

Dit standpunt leidt naar een totaal andere aanpak.

  

"Verwacht niet het onmogelijke. Het beste resultaat is een duurzaam resultaat." 

 

Kwaliteit

 

Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste ben ik in 2011 gestart met Assepoester. Gaandeweg is mijn interesse voor natuurlijke en duurzame verzorgingen gegroeid. Daarom gebruik ik enkel producten met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.

Om u steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden, volg ik regelmatig bijscholing. Er is altijd ruimte om iets nieuw te leren, of om mezelf te verbeteren.
Het is voor mij een erezaak om u met een glimlach te laten vertrekken. Daarom luister ik graag naar al uw vragen en opmerkingen.

 

Bosmans Samantha

© 2016 Salon Assepoester | Kapelsesteenweg 364 | 2930 Brasschaat | 0479 99 49 70 | info@salonassepoester.be

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon