top of page
_DSC0116.jpg

MANICURE

 

Een manicure bestaat uit het vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen, gevolgd door een scrub, handmassage en nagelriemolie voor een superzacht resultaat. Indien gewenst krijgt u een doorzichtig lakje.
Het lakken van handen en voeten gebeurt met nagellak van het merk Caption. Caption is een lak met de look van gel. Bovendien is hij sterker dan gewone nagellak en blijft hij langer intact.

PEDICURE

 

Bij een pedicure heeft u de optie om te kiezen tussen 2 soorten.

 

Esthetische pedicure:

Knippen en vijlen van de teennagels, nagelriemverzorging, raspen van de voet, keratinebehandeling. (Duurtijd 30’)

 

Medische pedicure:

Knippen en vijlen van de teennagels, nagelriemverzorging, eelt verwijderen, verwijderen ingegroeide teennagels, verwijderen likdoorns en behandeling schimmelnagels. Afgewerkt met scrub en voetmassage. (Duurtijd 45’)

 

Elke pedicure kan aangevuld worden met nagellak of gellak.
 

ORTHESIOLOGIE - DRUKVERBANDEN

 

Door de jaren ervaring en continue bijscholingen, kunnen we jullie veel bieden op gebied van voetverzorging. We kunnen gepaste behandelingen aanbieden bij ingegroeide teennagels, eeltpitten, opsporen en behandelen van schimmels en traumanagels, maar soms is door de stand van de voet en afwijkende teenstanden, de druk en belasting op de voet te hoog. Met orthesiologie kunnen we deze afwijkingen corrigeren, tenen weer recht houden en druk wegnemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld pijnlijke likdoorns die telkens terugkomen, vermijden. Alle drukverbanden worden ter plaatse op maat gegoten van uw voeten.
 

bottom of page