top of page
dreamstime_l_30757928.jpg

GELLAK

 

Graag voor langere tijd mooi verzorgde nagels? Dan is gellak de oplossing. Omdat uw kwaliteit belangrijker is dan onze winst, blijven we zoeken naar de beste kwaliteitsgel. U krijgt dan ook 7 dagen garantie. Komen er binnen die tijd stukjes los, dan worden die gratis hersteld. Gellak wordt enkel op de natuurlijke nagel geplaatst. De nagel kan niet verlengd worden. 

Omdat niet alle nagels hetzelfde zijn, maken we gebruik van verschillende type gel. Zo kunnen we bijna iedereen garanderen van een lange houdbaarheid.
 

GEL & ACRYLNAGELS

Bij gel en acrylnagels kan de natuurlijke nagel wel verlengd worden. We doen dit steeds met sjablonen en niet met tips. We gebruiken geen tiplijm, wat een lichter en aangenamer gevoel geeft op de nagel. En doordat er minder gevijld moet worden, is het duurzamer voor de natuurlijke nagel. Door het elimineren van de tiplijm, bestaat er geen kans op infecties. 
 

NN TREATMENT

NN Treatment is een gelbehandeling die de nagel verstevigt en egaliseert. Het is een flexibele gel die meebuigt met de natuurlijke nagel. Daardoor zal de nagel niet afbreken, inscheuren of loskomen.

IBX

IBX is uniek in zijn soort. Een IBX-kuur is een intensieve versterkende behandeling die zwakke en beschadigde nagels herstelt en beschermt van binnenuit. Deze kuur kan gebruikt worden in combinatie met nagellak en met gellak. De nagelserums van IBX zorgen voor een verbinding tussen de nagelcellen, waardoor nagels niet meer afbreken, inscheuren of afpellen.
 

bottom of page