Kunstnagels

 

Gellak

 

Graag voor langere tijd mooi verzorgde nagels? Dan is gellak de oplossing. We hebben gekozen voor het merk Neonail van Young Nails. Deze lak bevat meerdere acrylaten hetgeen de levensduur bevordert. U krijgt dan ook 7 dagen garantie. Komen er binnen die tijd stukjes los, dan worden die gratis hersteld. Gellak wordt enkel op de natuurlijke nagel geplaatst. De nagel kan niet verlengd worden. 

Door het gebruik van IBX Boost als basislaag kiezen we er voor om de nagel te beschermen. De IBX Boost legt een soort van Protecting shield op de nagel zodat bij het afweken van de gellak, de natuurlijke nagel beschermd wordt tegen het uitdrogen door de aceton. 

U krijgt 7 dagen garantie op gellak. Laat de lak binnen deze tijd los, dan wordt de nagel gratis voor u hersteld.

 

 

Gel & acrylnagels

 

Ook voor gel en acrylnagels gebruiken we Young nails. Bij gel en acrylnagels kan de natuurlijke nagel wel verlengd worden. We doen dit steeds met sjablonen en niet met tips. We gebruiken geen tiplijm, wat een lichter en aangenamer gevoel geeft op de nagel. En doordat er minder gevijld moet worden, is het duurzamer voor de natuurlijke nagel.

 

Door het elimineren van de tiplijm, bestaat er geen kans op infecties. 

 

 

Kunstnagels voor nagelbijters

 

Bij nagelbijters gebruiken we altijd acryl. Als nagelbijter bent u het niet gewoon om lange nagels te hebben. Daarom worden deze ook niet langer gemaakt dan de vingertoppen. Bent u de lengte gewoon, dan kunnen we ze beetje bij beetje langer maken.

Na de eerste set komt u na een week al terug. Dan controleren we of alles er nog stevig opzit. De 2de set wordt ook al tussen de 2 en 3 weken vervangen. Is de natuurlijke nagel mooi bijgegroeid, dan kunnen we dit verlengen naar 4 weken. 

 

Ook jullie hebben recht op mooie en verzorgde nagels. Met resultaat.

© 2016 Salon Assepoester | Kapelsesteenweg 364 | 2930 Brasschaat | 0479 99 49 70 | info@salonassepoester.be

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon