GELLAK

 

Graag voor langere tijd mooi verzorgde nagels? Dan is gellak de oplossing. Omdat uw kwaliteit belangrijker is dan onze winst, blijven we zoeken naar de beste kwaliteitsgel. U krijgt dan ook 7 dagen garantie. Komen er binnen die tijd stukjes los, dan worden die gratis hersteld. Gellak wordt enkel op de natuurlijke nagel geplaatst. De nagel kan niet verlengd worden. 

Omdat niet alle nagels hetzelfde zijn, maken we gebruik van verschillende type gel. Zo kunnen we bijna iedereen garanderen van een lange houdbaarheid.
 

GEL & ACRYLNAGELS

Bij gel en acrylnagels kan de natuurlijke nagel wel verlengd worden. We doen dit steeds met sjablonen en niet met tips. We gebruiken geen tiplijm, wat een lichter en aangenamer gevoel geeft op de nagel. En doordat er minder gevijld moet worden, is het duurzamer voor de natuurlijke nagel. Door het elimineren van de tiplijm, bestaat er geen kans op infecties. 
 

KUNSTNAGELS VOOR NAGELBIJTERS

Bij nagelbijters gebruiken we altijd acryl. Als nagelbijter bent u het niet gewoon om lange nagels te hebben. Daarom worden deze ook niet langer gemaakt dan de vingertoppen. Bent u de lengte gewoon, dan kunnen we ze beetje bij beetje langer maken.

Na de eerste set komt u na een week al terug. Dan controleren we of alles er nog stevig opzit. De 2de set wordt ook al tussen de 2 en 3 weken vervangen. Is de natuurlijke nagel mooi bijgegroeid, dan kunnen we dit verlengen naar 4 weken. 
 

CAPTION

 

Caption is de nieuwste revolutie in nagellak. Deze lak is in enkele minuten droog en heeft de look van gellak. Door de hoge pigmentatie heeft hij een hoge dekkingsgraad. De nagellak blijft tot wel 9 dagen mooi. Bovendien is Caption vrij van benzenen zoals tolueen, formaldehyde en DBP.  Nagels lakken net voor het slapengaan is vanaf nu mogelijk met Caption. Hij is in no time hard.
 

IBX

IBX is uniek in zijn soort. Een IBX-kuur is een intensieve versterkende behandeling die zwakke en beschadigde nagels herstelt en beschermt van binnenuit. Deze kuur kan gebruikt worden in combinatie met nagellak en met gellak. De nagelserums van IBX zorgen voor een verbinding tussen de nagelcellen, waardoor nagels niet meer afbreken, inscheuren of afpellen.