De kracht van perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen kleuren deden we al langer. Maar sinds kort kan je bij ons ook terecht voor Hennabrows. Mooie volle wenkbrauwen zijn weer helemaal hot. Een mooie, verzorgde wenkbrauw brengt de juiste symmetrie in je gezicht en maakt je blik harder of zachter. Een wenkbrauw bepaalt voor een groot deel jouw gezicht. 

Als je van nature geen mooie volle wenkbrauwen hebt, kan je ervoor kiezen om je wenkbrauwen te laten stylen. Ze worden netjes in vorm gebracht, gecorrigeerd en indien nodig gekleurd met wenkbrauwverf of henna, volledig aangepast aan jouw haarkleur.

Klassiek kleuren of hennabrows?

Klassieke wenkbrauwverf kleurt enkel de wenkbrauwharen en niet de huid. Deze methode wordt gebruikt bij mensen met mooie volle wenkbrauwen, die hun wenkbrauwen enkel donkerder willen maken. Hennabrows zijn wenkbrauwen die we mooi in vorm waxen, epileren en bijwerken. Om ze helemaal perfect te maken kleuren we ze met henna. Henna is een natuurlijke kleurstof, die in tegenstelling tot klassieke wenkbrauwverf, ook de huid kleurt en niet enkel de haren. We stellen de kleur persoonlijk samen, afgestemd op de pigmentatie van de eigen wenkbrauwharen.

Welk effect creëer je met hennabrows?

Dankzij hennabrows krijg je mooiere en vollere wenkbrauwen. Veel vrouwen en mannen hebben last van kale plekjes of grijze haren in de wenkbrauwen. Doordat de huid ook meegekleurd wordt, valt dit veel minder op en tonen de wenkbrauwen weer veel voller. De kleur op de huid blijft tot 2 weken en op de haren tot 4 weken. De eerste twee dagen kan de kleur best intens zijn. Laat je hennabrows een paar dagen voor een feest zetten. De kleur vervaagt stilletjes aan, zodat je zal stralen op de grote dag.

© 2016 Salon Assepoester | Kapelsesteenweg 364 | 2930 Brasschaat | 0479 99 49 70 | info@salonassepoester.be

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon