top of page
dreamstime_l_29258858.jpg

Hieronder vindt u voorbeelden van de verschillende gelaatsverzorgingen. Als klant is het soms moeilijk te bepalen welke verzorging u nodig hebt. Daarom kiest u bij de reservatie de tijd en prijs die u wil besteden. U krijgt dan de gepaste behandeling voor de gevraagde tijd.

ANTI-AGE

60 minuten behandeltijd.

Deze behandeling is voor iedereen boven de 35 jaar die merkt dat de elasticiteit verminderd. De huid wordt dunner, en de rimpels dieper. De expressielijnen worden ook steeds duidelijker.

De Anti-Age behandeling vertraagt de veroudering.

DETOX

60 minuten behandeltijd.

Het detox ritueel is voor iedereen die zijn of haar huid een flinke opknapbeurt wil geven wanneer de huid zwaar te lijden heeft onder stress of barre omstandigheden, bijvoorbeeld bij mensen die veel buiten staan in een verontreinigde omgeving (stad of industrie), mensen die in een frituur of keuken werken onder onder de vette dampen of mensen die roken of een periode met veel medicatie achter de rug hebben. Het detox ritueel is ook aan te raden aan mensen die hun huid altijd hebben verzorgd met chemische cosmetica en nu graag willen overstappen op natuurlijke huidverzorging.

 

Is uw huid grauw en vuil? En tegelijkertijd droog? Krijgt u snel ontstekingen, ondanks die droge huidstructuur? Dan is de Detox voor u. Bij deze behandeling resetten we uw huid. De behandeling is aan te raden in de herfst en lente of na blootstelling aan slechte factoren. Het is een kuurbehandeling om u op weg te helpen naar een gezonde huid.

KAPHA

60 minuten behandeltijd.

Het Kapha ritueel is voor mensen met een vette huid, een huid die snel glimt en gaat ontsteken (acne met witte pus) met vergrote en verstopte poriën (zwarte punten). Er is sprake van overmatige talgproductie.

 

Met deze kuur brengen we de talg- en vochtbalans weer in orde.

NETRA

 

10 minuten behandeltijd extra bij een andere gelaatsverzorging.

Deze verzorging is specifiek gericht op de ogen. We behandelen de donkere kringen en/of wallen en de verslapte huid. Deze behandeling kies je als supplement bij een andere gelaatsverzorging.

 

PITTA

60 minuten behandeltijd.

Pitta gelaatsverzorgingen zijn er voor dames met een gemengde huid of een huid die snel lichtrood wordt, maar zonder ontstekingen. Uw huid reageert sterk op aanraking met de foute producten, zoals alcohol, pikant of vettig eten of warmte.

SUBLIME

60 minuten behandeltijd.

Het Sublime ritueel is voor iedereen die zijn of haar gezicht wil laten stralen. Na dit ritueel zal uw huid er fijner, strakker en frisser uitzien. Het is een ideale behandeling voor een feestje of belangrijke gebeurtenis.

REGENESIS

60 minuten behandeltijd.

Regenesis is voor iedereen met huidproblemen, zoals dermatitis, rosacea, couperose, ontstekingen of acne (meestal zonder pus), jeuk of irritatie. De behandeling is ook geschikt voor mensen die met hun huidproblemen al naar de dermatoloog geweest zijn en een cortisonebehandeling kregen. Wanneer u stopt met een cortisonebehandeling komt het huidprobleem terug. Regenesis kan hier hulp bieden. Op een zachte en natuurlijke manier behandelen we de huid voor een langdurig resultaat. U voelt direct verlichting.

VATA

 

60 minuten behandeltijd.

Dit ritueel is voor elke vrouw met een dunne en eerder droge huid met fijne poriën (en soms gerstekorrels). Voelt uw huid snel trekkerig aan en vindt u dat ze snel veroudert? Het enige wat deze huid mist, is voeding. Daar zorgt Vata voor.

HUIDCAMERA

Alle gelaatsverzorgingen worden ondersteund door een huidcamera. Deze camera gaat als het ware de staat van je huid lezen. De vet- en vochtbalans worden gemeten, alsook de dikte van het bindweefsel, de pigmentatie en de gevoeligheid van de huid. Hierdoor gaan we heel nauwgezet de juiste producten kunnen inzetten. Hebt u onze producten aangekocht? Dan kunnen we bij vervolgafspraken controleren of de huid verbeterd is.

bottom of page