dreamstime_l_29258858.jpg

SILK

Een basis gelaatsverzorging waarbij reinigen centraal staat.
Reiniging, peeling en dieptereiniging. Verwijderen van onzuiverheden (ook gerstekorrels). Verzorgend en helend masker met korte hoofdhuidmassage. Oogcreme en gezichtscreme. Wenkbrauwen niet inbegrepen. In de winter geniet de klant van een verwarmde ligstoel.
Alle verzorgingen worden ondersteund door een huidcamera en aangepast aan de behoeften van uw huid.

SATIN

Silk verzorging, aangevuld met gelaatsmassage met etherische olie voor een diepe voeding. Ook hier wenkbrauwen niet inbegrepen. 

PEARL

Satin verzorging, aangevuld met lymfedrainage voor het afvoeren van afvalstoffen en het ontgiften van de huid. Wenkbrauwen niet inbegrepen.

CITY DETOX

Een City Detox behandeling is ideaal voor het voor- en najaar. Een City Detox omvat o.a. , essentiële oliën, een fruitzuurpeeling (dieptepeeling), een black mud masker (ontgiftend) en een kalmerend peel-off masker. De behandeling activeert je lymfesysteem en voert afvalstoffen af.

HUIDCAMERA

Alle gelaatsverzorgingen worden ondersteund door een huidcamera. Deze camera gaat als het ware de staat van je huid lezen. De vet- en vochtbalans worden gemeten, alsook de dikte van het bindweefsel, de pigmentatie en de gevoeligheid van de huid. Hierdoor gaan we heel nauwgezet de juiste producten kunnen inzetten. Hebt u onze producten aangekocht? Dan kunnen we bij vervolgafspraken controleren of de huid verbeterd is.