top of page
Wist u dat u vanaf vandaag een GRATIS af

BEHANDELINGEN EN PRODUCTEN

​Voor alle behandelingen gebruiken we producten van natuurlijke oorsprong, producten met diepgang die ecologisch, veganistisch of organisch zijn. In de cosmetische wereld is dit niet eenvoudig. Wettelijk gezien krijgt cosmetica al het etiket “natuurlijk” als 2% van de werkstoffen natuurlijk zijn. Dit is zéér weinig.

​Bij Assepoester wordt u verzorgd met producten van minstens 70% natuurlijke oorsprong (met uitzondering van kunstnagels).


 

NATUURLIJKE VERZORGINGEN

De huid is uw grootste orgaan. Het is dus niet zomaar een verpakking, maar een zeer belangrijk deel van uzelf. Een gezonde huid is continu in vernieuwing en is in staat zichzelf te herstellen. Is er toch een verstoring in de huidcellen, dan krijgt u allerlei kwaaltjes. Help uw huid daarom een handje. Uw huid eet wat u erop smeert. Geef ze goede en zuivere voeding.

LAKSHMI

​We  werken met de huidverzorgingsproducten van Lakshmi, een Italiaans cosmeticamerk volgens de Ayurvedische principes.

​Ayurveda is een oude Indiase geneesleer, waarbij men kijkt naar lichaam en geest. Als die niet in balans zijn, wordt er gebruik gemaakt van kruiden, voeding en massagetherapieën om het zelfhelende vermogen van het lichaam te herstellen.

In de Ayurveda onderscheiden we 3 basiskrachten, of dosha’s: Kapha (water en aarde), Vata (lucht en ruimte) en Pitta (vuur en water). De dosha's vertellen veel over de behoeften en problematiek van de huid.

 

​Alle producten van Lakshmi dragen het BIO/ECO label. Alles wat het lichaam binnenkomt, moet ook weer verteerd te worden. De substanties die niet verteerd worden, belasten ons systeem en kunnen op termijn huidproblemen veroorzaken. Het is daarom van het grootste belang om enkel natuurlijke producten te gebruiken, die perfect verteerbaar zijn door het lichaam.

 

In de producten van Lakshmi wordt gebruik gemaakt van natuurlijke bewaarmiddelen, afkomstig van grapefruitextracten of aminozuren van soja.

 

Er worden geen parfums toegevoegd, enkel essentiële oliën. De producten bevatten ook geen sodium lauryl sulfate (SLS). Dit is een vet en olieoplossend bestanddeel dat ook de goede vetten aantast en daardoor de huid uitdroogt en overgevoelig maakt.

 

Bij Lakshmi worden alle plantaardige oliën koudgeperst. Hierdoor krijg je zuivere essentiële vetzuren die helpen bij het renegeratieproces van de huid. Warmgeperste olie verliest de essentiële vetzuren en is daarom minder effectief.
 

Als trouwe klant kent u onze huidverzorgingsproducten van Lakshmi al. Vanaf nu kunt u rechtstreeks bestellen in de webshop van Lakshmi. De producten worden eenvoudig bij u thuis geleverd en komen zoals gewoonlijk op uw klantenkaart terecht.


Bij het betalen  geeft u de volgende bestelcode in: salonassepoester

bottom of page