Algemene Voorwaarden

1. Gemaakte afspraken

 

Wij voorzien voor elke klant voldoende tijd en doen alle het mogelijke om ons aan die tijden te houden zodat er geen te lange wachttijden ontstaan. Indien u enkele minuten te laat zal zijn, kan u ons verwittigen per telefoon of sms. Indien u te laat komt op uw aspraak, zal de afspraak toch op de overeengekomen tijd eindigen zodat de volgende afspraken niet in het gedrang komen. U betaal wel de prijs van de volledige, overeengekomen afspraaktijd. Deze tijd werd namelijk voor u gereserveerd.

 

2. Afspraken annuleren of verplaatsen

 

Alle afspraken bij Salon Assepoester worden bevestigd per mail of met een afsprakenkaartje.

Een afspraak annuleren of verplaatsen dient minstens 24 uur op voorhand te gebeuren. Dit kan per mail of  per telefoon en sms. Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn, laat dan zeker een bericht na op de voicemail.

Als afspraken niet tijdig geannuleerd of verplaatst worden, worden ze als een “no-show” opgeslagen. Bij 3x “no-show” wordt de klant verplicht iedere volgende afspraak bij online reserveringen vooraf te betalen. 

3. Punten sparen

U kan bij ons sparen voor extra ontspanning. Bij elke 25€ die u uitgeeft, ontvangt u 1 punt. Bij 15 punten kan u 45' inruilen, bij 25 punten kan u 60' inruilen en bij 35 punten, kan u 90' inruilen.

U kan de punten inruilen voor een gelaatsbehandeling of massage. U kan de punten niet inruilen voor andere behandelingen. U kan kiezen om de punten zelf te gebruiken, of deze weg te schenken via een cadeaubon.

U kan uw puntenstand opvragen in het salon of per mail toegestuurd krijgen. 

4. Voorafbetaalde afspraken annuleren

Afspraken die vooraf online betaald zijn, kunnen terugbetaald worden. We zien ons dan wel genoodzaakt om 10€ kosten aan te rekenen. Indien de afspraak niet kan doorgaan op het gekozen tijdstip, kan die wel verplaatst worden. Of u kan ervoor kiezen om een kadobon uit te schrijven voor het openstaande bedrag.

© 2016 Salon Assepoester | Kapelsesteenweg 364 | 2930 Brasschaat | 0479 99 49 70 | info@salonassepoester.be

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon